ماه: آوریل 2016

ملاقات دکتر رضا مریدی با وزیر خارجه کانادا

دکتر مریدی با اشاره به تصمیم حزب لیبرال به برقراری مجدد روابط دیپلماتیک با ایران که در دوران انتخابات اخیر پارلمان فدرال اعلام شد، موضوع رعایت حقوق بشر در ایران را مطرح کرد و اظهار داشت با طرح استقرار روابط دیپلماتیک مسائل حقوق بشر در ایران نیز بایست در کنار این گفت و گوها مطرح شود

Read More

محمد ربوبی درگذشت/ کانون نویسندگان ایران” در تبعید”

ناباورانه و اندوهگین خبر درگذشتِ مترجم و نویسندۀ گرانمایه، محمد ربوبی عضو کانون نویسندگان ایران در تبعید را به اطلاع می رسانیم. ده ها ترجمه ارزشمند از مقاله های معتبر در حوزه ادبیات داستانی جهان، آزادی اندیشه و بیان وقلم، مسائل اجتماعی و فرهنگی و تجربه نویسندگان جهان در رویاروئی با حکومتهای خودکامه بر توانائی و احساس مسئولیت محمد ربوبی صحه می گذارند ….

Read More

ذهنیت ترفندباز!/شهباز نخعی

عملکرد یا در واقع بی عملی باراک اوباما ـ که فاجعه دلخراش انسانی سوریه با چندصدهزار کشته و بیش از ۱۰ میلیون پناهجو، بی خانمان و آواره تنها یکی از اثرات آن است-، سبب شده که او منتقدان بسیاری داشته باشد. این منتقدان فقط در حزب رقیب آقای اوباما یعنی حزب جمهوری خواه نیستند. علاوه بر کاهش روزافزون محبوبیت باراک اوباما در نظرسنجی ها….

Read More

اصل بر بردگی است/عزت مصلی نژاد

چشم ها را می بندیم و برای چند لحظه تصور می کنیم که دغل ها شرافتمند شده اند، دزدها مال ها را به مال باخته ها برگردانیده اند و سرمایه داران از داروندارشان برای کل بشریت مایه گذاشته اند. من که فکر نمی کنم حتی در چنین حالت آرمان گرایانه ای بردگی از زندگی این جانور دو پا رخت بربندد. بردگی با مذهب، قومیت، مرام، زبان، خانواده، عادت و شهوت ارتباط تنگاتنگ دارد…

Read More

ما همه ستایش هستیم/ سیامک بهاری

اگر انگیزه انحراف جنسی او را به آزار ستایش شش ساله کشانده است، بی تردید پیش از این، خود را در ده ها واکنش جنسی و جسمی دیگر نشان داده است، نه خودش، نه خانواده و نه مربیان مدرسه، روش و روندی برای بازیافت این نشانه‌ها ندارند. نه در خانه و نه در مدرسه مدیریتی در این باره اکیدا وجود ندارد. در حالی که سهم آموزش های مذهبی….

Read More

چطور می شود نامه ی عاشقانه نوشت/ ترجمه: بهرام بهرامی ـ حسن زرهی

کلی طول کشید تا نامه ی نخست را نوشتند. فوریه ی ۱۹۷۹ شروع کرده بودند، همان هنگام که جلال سالک ستون نویس مشهور روزنامه ی ملیت توی خیابانی در محله ی نشانتاشی به ضرب گلوله کشته شده بود و آیت الله خمینی وقتی شاه ایران کشور را ترک کرد، به تهران پرواز کرده بود، بچه ی ظرفشوی اهل ماردین

Read More

گم‌گشتگانِ جنگ/ برگردان: عباس شکری

در این سال‌ها مشغول نوشتن کتابی در مورد جنگ بودم … چرا در مورد جنگ؟ چون ما مردمان جنگیم – هماره یا در جنگ بوده‌ایم یا خود را آماده‌ی جنگ می‌کردیم. اگر به دقت و از نزدیک به موضوع نگاه کنیم، مشاهده می‌کنیم که همه‌مان به نوعی به جنگ فکر می‌کنیم؛ در خانه، در خیابان و محل کار. به همین خاطر است که جان و هستی انسان در کشور من ارزان است. جنگ همه چیز است

Read More

یک موفقیت بزرگ، برای تلاش انسانی یک جوان ایرانی تبار

شادی موسوی نیا یکی از نمونه های جوانان موفق ایرانی کانادایی است. او با شرکت در کارهای کامیونیتی از نوجوانی، به چهره ای شناخته شده و مطرح و نیز الگویی موفق برای نوجوانان و جوانان ایرانی و خانواده های آنان تبدیل شده است

Read More

پروین محمدی: فعالیت صنفی، اقدام علیه امنیت ملی نیست/گفت وگو: میترا فخیم

به آمار دستگیری‌های فعالان کارگری و معلمان توجه کنید، آن‌وقت متوجه مقاومت سنگین صف مزد‌‌بگیر در قبال این تهاجم‌ها می‌شوید. مسئولان چون تنها راه نجات‌شان را خفه کردن صدای اعتراض کارگران می‌دانند، نه از کشتن ابایی دارند نه از دادن احکام سنگین به معترضان کارگری. در روستای شهرویی بهبهان به روی کارگران خواهان کار آتش می‌گشایند و…

Read More

صداهای اصلاح طلبان حکومتی در ایالات متحده/مجید محمدی

از خوش شانسی‌های حکومت اسلامی وجود نیروهای سیاسی ایرانی و امریکایی در ایالات متحده است که برای بقای آن با هرگونه لابی کار می کنند یا صدای”نظام” (با برداشت‌های گوناگونی که از حکومت اسلامی می شود) در امریکا هستند .این خوش شانسی از یک سو نتیجه‌ی درآمدهای نفتی است که خیلی از افراد را به سمت این کیک بزرگ با دسترسی محدود روانه می کند….

Read More

نسل‌کشی ارامنه: مرگ و انکار/ برگردان و بازنویسی: عرفان ثابتی

حدود یک و نیم میلیون ارمنی عثمانی از میان رفتند. در دوران آتاتورک، در کتاب‌های درسی ترکیه‌ به این کشتار اشاره نمی‌شد و پژوهشگرانِ به اصطلاح متخصص دوره‌ی عثمانی با سکوت خود این فراموشیِ تحمیلی را تقویت کردند.

Read More

کنگره ایرانیان کانادا، چه می‌توان/ باید کرد؟/شهرام تابع محمدی

فضای هرزه و درشت‌خویی که بولی‌های اطراف این جناح فراهم آوردند به‌تدریج آن‌چنان مسموم شد که کمتر کسی جرئت ورود به آن را پیدا می‌کرد. به این ترتیب اینان موفق شدند هر مخالفتی را از سر راه بردارند و شرایط را به جایی برسانند که در انتخابات امسال، با یکی دو استثنا، نامزدهای انتخاباتی همه از این جناح‌اند…

Read More

شیر و خورشید خزر/جعفر سپهری

ناو سلطنتی “شیروخورشید ایران”، تنها کشتی جنگی ایران در دوران قاجار در دریای خزر بود که در زمان ناصرالدین‌شاه قاجار خریداری شد و تا پایان دوران قاجار کمابیش فعال بود. این کشتی توپ‌دار در بندرگاه انزلی آشیان داشت. ناصرالدین‌شاه در سفر خود به پهنه شمالی کشور با این کشتی به بازدید از کرانه‌های زیبای ایران پرداخت…

Read More

دادستان پرونده قمشی فرجام خواهی نمی کند

دادستان کل انتاریو با صدور بیانیه ای اعلام کرد در مورد رای صادر شده برای ژیان قمشی فرجام خواهی نخواهد شد و توضیح داده فرجام خواهی زمانی می تواند صورت گیرد که در جریان رسیدگی به پرونده به لحاظ آئین نامه های اجرایی دادگاه ها اشکالی باشد

Read More

گشت نامحسوس و شادمانی محسوس!/ میرزا تقی خان

شک ندارم که مردم از اضافه شدن یک گشت به گشت های دیگه و یک پلیس مخفی به پلیس مخفی های دیگه صددرصد خوشحال شدن. این که آدم هر روز وسیله یک عده ثابت تعقیب بشه که لطفی نداره. ایرانی ها تنوع طلبن، نمی بینی هر روز سراغ یک بانک جدید میرن بلکه بتونن دو سه میلیون واسه عروسی دخترشون یا تعمیر خونه شون وام بگیرن؟

Read More

زنجیر محسوس بر پای دانشمند فیزیک هسته ای/ اسد مذنبی

از سخنگوی قوه قضاییه پرسیدند پس چرا پای آقای کوکبی در زنجیر است؟ مش غلامحسین جواب داد: بخشکی شانس، سی و هفت سال است زنجیر نامحسوس به پای هشتاد میلیون ایرانی زده ایم صدای کسی درنیامد، اما یکبار که خواستیم از زنجیر محسوس استفاده کنیم الم شنگه بپا شد

Read More

سناتور مایک دافی تبرئه شد

پس از حدود سه سال از شروع جنجال بر سر اتهام خلافکاری های مایک دافی سناتور محافظه کار و تشکیل حدود ۶۰ جلسه برای رسیدگی به پرونده مایک دافی در اتاوا، قاضی دادگاه، او را از همه اتهامات ۳۱ گانه اش مبرا دانست و بی گناه اعلام کرد

Read More

صورتحساب های یک میلیون دلاری ۵۰۰ پزشک به دولت انتاریو

اریک هاسکینز، وزیر بهداری و خدمات درمانی انتاریو اعلام کرد سال گذشته بیش از ۵۰۰ پزشک صورتحساب هایی بیش از یک میلیون دلار برای دریافت حق طبابت خود به دولت ارائه کرده اند. فقط یک پزشک صورتحساب ۶ میلیون دلاری برای اوهیپ فرستاده است

Read More

نیایش و ستایش پروردگار/اقتباس از آثار نویسندگان بهائی

آنچه موجب پرورش قابلیت‌های روحی و سبب جلب تأئیدات الهی می‌گردد کیفیت نیایش است نه مدت آن. قدرت نهفته در دعا و مناجات وقتی ظاهر می‌شود که انگیزه اصلی آن عشق به پروردگار باشد و از ترس، توقع، تظاهر و خرافات به دور بوده و با صداقت و پاکی دل تلاوت شود تا موجب تعمق فکری و سرانجام شکوفایی عقل و خرد انسانی گردد….

Read More

آرزوهای نه چندان بزرگ/هادی کیکاووسی

همان شب یک موجود فضایی بر من ظاهر شد و با صدایی تقریباً گرفته گفت که اگر آرزویی داری بگو تا برآورده کنم. من توی خرپشتک داشتم کتاب ها را مرتب می کردم که او آن بالا ظاهر شد. یعنی اول صدای پاهاش را شنیدم و بعد که در را باز کردم او خودش یا سرش را خم کرد و خیلی عادی نگاهم کرد.

Read More

نمایش “دلیلی برای صحبت” در تورنتو/ سهیل پارسا

نمایش “دلیلی برای صحبت” بر اساس تجربیات شخصی و واقعی ساچلی غلام علیزاد است. “دلیلی برای صحبت” مشخصا درباره رویارویی دو نسل است، رویارویی دو زن از دو نسل متفاوت، دختر و مادری، ساچلی و مادرش. ساچلی به دنبال ارتباط و درک مادر است. او تلاش می کند که ذهن و روح مادر را درک کند. او می خواهد بداند، بیشتر بفهمد….

Read More

“ما نویسنده ایم”/مسعود نقره کار

ما نویسنده ایم، یعنی احساس و تخیل و اندیشه و تحقیق خود را به اشکال مختلف می نویسیم و منتشر می کنیم …..ایجاد مانع در راه نشر این آثار، به هر بهانه ای، در صلاحیت هیچ کس و هیچ نهادی نیست….هنگامی که مقابله با موانع نوشتن و اندیشیدن از توان و امکان فردی ما فراتر می رود، ناچاریم به صورت جمعی – صنفی با آن روبرو شویم ….تجسس در زندگی خصوصی نویسنده…

Read More

ادبیات داستانی ایران و ماجرای کشتار ارامنه/علی صدیقی

با آن که ارامنه در زندگی اجتماعی و فرهنگی ایران معاصر از جایگاهی نوآورانه برخوردارند، اما حضور آنان در داستان نویسی ایران همواره ناچیز بوده است. دلیل این کاستی بیش از هر چیز می تواند به دوگانگی فرهنگی بازگردد. پدید آمدن متن در عرصه هایی که با کنش زبانی اتفاق می افتند برای کسانی که خود را بر سر هویت تاریخی….

Read More

بررسی قتل ستایش قریشی در گفت و گو با مهرداد درویش پور

قتل ستایش قریشی، دختر شش ساله ی افغان تبار ساکن منطقه خیرآباد ورامین توسط یک نوجوان هفده ساله نخستین بار در رسانه های اجتماعی بازتاب گسترده پیدا کرد و در نهایت رسانه های داخل کشور را پس از روزها به عکس العمل و انتشار خبر واداشت آن هم در حالی که حتی رسانه های سوئدی…

Read More

هشدارهای مکرّر و گوش های ناشنوا!/شهباز نخعی

بهرام عکاشه، رییس دانشکده علوم پایه دانشگاه تهران نیز می گوید: «مطالعه تاریخ زلزله خیزی تهران نشان می دهد که زلزله تهران تاکنون ۳۰ سال تأخیر داشته است. در نتیجه، هرچه این تأخیر بیشتر باشد، انرژی بیشتری ذخیره می شود… یک زلزله ۷ ریشتری می تواند به تعطیلی کامل تهران برای چند سال منجر شود… اگر این زلزله در منطقه ری یا شرق تهران به وقوع بپیوندد، شاهد یک فاجعه کامل به ویژه از نظر تعداد کشته شدگان خواهیم بود».

Read More

آن که به بهار نرسید!/علی صدیقی

شعر” قرار” ، چاپ شده در ویژه ادبی نشریه نقش قلم در اردیبهشت سال ۱۳۶۶، نخستین اثر منتشر شده شاعری است که بعدها با انتشار دو دفتر شعر در سال ۱۳۸۱، یکی از سه برنده جایزه شعر سال مجله کارنامه شد. سعید صدیق، شاعر دو مجموعه “بی پناهی وطن ندارد” و “من آسمان خودم را سروده ام” به بهار ۵۴ سالگی نرسید…

Read More

مولود خانه را ترک می کند/ ترجمه: بهرام بهرامی ـ حسن زرهی

آن دو پسر که شش هفت سالی جوانتر از مولود بودند بی درنگ پس از پایان دبستان به استانبول آمده بودند و نوعی سبکدلی هوچی گرانه داشتند که برای مولود از شایعه ها و داستان های مشکوکی که درباره صاحب رستوران و گارسن های مسن تر طرح می کردند کمتر جذاب نبود. مولود حس می کرد غالبن به آسانی هرچه را که آنها درباره کوچه و خیابان، استانبول

Read More

بوسه بر عصب بیدار/جواد طالعی

بوسه بر عصب بیدار عنوان کاتالوگی است که با قطع بزرگ در ۱۱۴ صفحه و کیفیتی خوب به زبان آلمانی و فارسی از سوی نشر گردون در برلین منتشر شده است. این کتاب حدود ۶۰ طرح و نقاشی داود سرفراز، نقاش ایرانی ساکن غرب آلمان، را در بر می گیرد و با چند نقد و یک مصاحبه به زبان آلمانی همراه است…

Read More

سرنوشت نامشخص مجری شبکه “سیمای رهایی”

خبرگزاری هرانا و نیز بی بی سی فارسی خبر از بازداشت صبری حسن پور مجری شبکه “سیمای رهایی” در تهران داده اند و این در حالی ست که در شبکه های اجتماعی خبرهایی مبنی بر ربوده شدن این مجری تلویزیونی در ترکیه به دست عوامل نظام جمهوری اسلامی پخش شده است. ..

Read More

رهی معیری از گنجینه های باغ ظهیرالدوله/حسن گل محمدی

این گور محمدحسن معیری بود، شاعری عاشق و پاک باخته، دیوانه شعر و موسیقی، یکی از بنیان گذاران گل های رنگارنگ در رادیو ایران. سراینده غزل های شورانگیز و گوینده تصنیف های به یاد ماندنی. کسی که ترانه ی “دل رسوای تو …… من رسوای دل….” را سرود که استاد غلامحسین بنان آن را با آهنگ ساخته شده ی مرتضی خان محجوبی…

Read More

برگ‌ها سکوت می‌کنند/شعله رضازاده

بعضی از آدم‌ها هستند که به اندازه‌ی سال‌ها برایشان حرف داری، اما چشمت که به چشمانشان می افتد، لال می‌شوی. تمام کلمه‌ها از ذهنت می‌پرند و با خودت خیال می‌کنی که شاید دفعه‌ی بعد که دیدیشان، حرف‌هایت را بزنی. دفعه‌ی بعدی که خودت هم می‌دانی هیچ‌وقت از راه نخواهد رسید. از این آدم‌ها دوروبرم زیاد بود…

Read More

«گدار» حسین دولت آبادی/نجمه موسوی ـ پیمبری

حسین دولت آبادی در این رمان اجتماعی که در بیش از هزار و چهارصد صفحه نوشته شده است و در طی هفت سالی که صرف نگارش این رمان کرده است توانسته نه تنها زندگی این چهار نفر را بلکه زندگی شخصیت های بسیاری را از ورای ارتباطشان، چه کوتاه مدت و چه ارتباطی پایا ترسیم کند. بدین ترتیب مسائل دورانی…

Read More

ادامه «ماه عسل ترودو و لیبرال ها»

نتایج نظرسنجی دیگری که به وسیله بنگاه سنجش افکار فوروم برای تورنتو استار انجام داده حاکی بر این است که کار جاستین ترودو، نخست وزیر و رهبر لیبرال به وسیله ۵۸ درصد شرکت کنندگان مورد تائید است. این نظرسنجی روزهای ۵ و ۶ آوریل و با شرکت ۱۴۵۵ نفر انجام شده است…

Read More

یک روز و دو سالگرد: قتل یک آزادیخواه و بنیادی که در پاسخ به ظلم برپا شد

بابا را زدند!” این صدای لرزان برادر هنوز در وجودمان طنین‌انداز است. تنها با سه کلمه زندگی خانواده ای متلاشی شد و این، سرنوشت ده‌ها هزار خانواده ایرانی بوده است. توصیف دردی که بازماندگان می کشند آسان نیست. با چه سرعت و سهولتی شرّ پیروز می شود: پی بردن به این واقعیت است …

Read More

مراسم نافرجام یادبود «ستایش» مقابل سفارت افغانستان

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایسنا، ماموران با این استدلال که چنین تجمع و بزرگداشتی مجوز ندارد، از برگزاری این مراسم در مقابل سفارت افغانستان در خیابان پاکستان تهران جلوگیری و افراد حاضر در این خیابان را متفرق کردند. در پی این اقدام، برخی از شرکت‌کنندگان به پارک نزدیک متروی مصلای تهران رفتند …

Read More

نقاشی محمود معراجی در کتاب های هنری کالج سنکا

در گفت وگوی کوتاهی با محمود معراجی، هنرمند همکار شهروند، از ویژگی های اثری که توسط کالج سنکا خریداری شده، پرسیدیم. معراجی گفت: اندازه ی اثر حدود صد در هفتاد سانتی متر است و با پاستل روی کاغذ کار شده. یکی از ویژگی های این اثر تلفیق دو شیوه ی دو بعدی و سه بعدی است که درماندگی انسان معاصر را در…

Read More

آزادی بیان خارجکی …!/میرزاتقی خان

درستش هم همینه. مگه طنزپرداز کیه؟ یه آدمیه که با دمپائی و لباس منزل نشسته داره مطلب می نویسه و خانمش هم داره چلوخورش قیمه ای را که از دیروز مانده گرم می کنه تا به عنوان ناهار، به خوردش بدهد! به خاطر چنین آدم یا آدم هایی که کسی روابط دو تا کشور را به هم نمی زند. آنهم رابطه با رئیس جمهوری که الان اروپا بیشتر از همه به او نیاز دارد….

Read More

خارج کردن کلیه امید کوکبی به علت ابتلا به سرطان در زندان

به گزارش یک منبع آگاه، آقای کوکبی امروز چهارشنبه اول اردیبهشت در بیمارستان سینای تهران مورد عمل جراحی قرار گرفته است. این منبع از قول پزشک معالج امیدکوکبی گفت که با توجه به وضعیت بیماری وی، در صورت ادامه حبس، جان این زندانی در خطر خواهد بود…

Read More

۷۰۰۰مأمور مخفی برای برخورد با کشف حجاب زنان در خودروها

رادیو فرانسه: حسین ساجدی نیا، رئیس پلیس تهران، از به کارگیری ۷۰۰۰ مأمور زن و مرد “گشت نامحسوس” در میادین، مراکز تجاری و خیابان ها و بزرگراه های تهران خبر داد. قرار است این مأموران مخفی با “مصادیق ناهنجاری از جمله بدحجابی، کشف حجاب، آلودگی صوتی و رانندگی پرخطر” برخورد و اطلاعات این افراد را به پلیس منتقل کنند

Read More

قوانین مهمی که در کانادا و انتاریو به تصویب رسیده است

کاهش مالیات بر درآمد طبقۀ متوسط: از اول ژانویه سال جاری، کاهش مالیات بر درآمد طبقۀ متوسط و افزایش مالیات بر درآمد افراد پر درآمد به اجرا در می‌آید. نرخ مالیات بر درآمد افرادی که درآمد آنها بین ۴۵.۲۸۲ و ۹۰.۵۶۳ دلار باشد، تا سقف ۲۰.۵ درصد یعنی کم‌تر از ۲۲ درصد کاهش می‌یابد….

Read More

تلاش وکلای فورسیلو برای جلوگیری از زندان رفتن او

وکلای فورسیلو اما در تلاشند از گذراندن دوران حبس موکل خود در زندان جلوگیری کنند و فورسیلو این مدت را در خانه بگذراند. این وکلا می گویند بین موکل ما که یک پلیس است و از امنیت مردم حفاظت می کند و در حال انجام وظیفه مجبور به تیراندازی می شود و یک سارق…

Read More

فاجعه چرنوبیل؛ فریب مردم برای حفظ قدرت/ برگردان: عباس شکری

چرنوبیل به ما نشان داد که تمدن مدرن چقدر خطرناک است؛ “مکتب قدرت و زور”. چرنوبیل به ما نشان داد که تکیه بر قدرت و اجبار پیش از همه، جامعه را به راهی می‌برد که بن‌بست است. چرنوبیل نشان داد که دیدگاه مدرن و جهانی ما چقدر برای خودمان خطرناک است. فاجعه چرنوبیل …

Read More

از بازار ارز چه خبر؟/سعید طاهری

اکثر ارزهای معتبر خارجی روز چهارشنبه در برابر دلار آمریکا با کاهش قیمت دادوستد شدند. دلار آمریکا در برابر دلار استرالیا، دلار کانادا، یورو، و فرانک سوئیس با افزایش قیمت معامله شد.

Read More

حقایق تاریخی در روابط ترک ـ ارمنی*/ ترجمه: علی قره جه لو

اموال و زمین های ارمنی های کوچ داده شده ثبت و تحت حمایت قرار گرفت. اشیاء منقول که احتمال خراب شدن شان وجود داشت با تعیین هیئت هایی از طریق مزایده فروخته شده و معادل آن به نام صاحب اش به شکل امانت به صندوق اموال واریز شد. جنس اموال، تعداد، ارزش و اشخاصی که به آنها فروخته شده و اطلاعاتی از این قبیل…

Read More

افزایش قیمت برق در انتاریو

هئیت امنای انرژی انتاریو توضیح داده که بین ساعت ۱۱ صبح تا ۵ بعدازظهر مصرف هر کیلو وات برق ۱۸ سنت بیشتر می شود و هر کیلو وات برقی که بین ۷ غروب تا ۷ بامداد روز بعد مصرف شود ۷ .۸ سنت بالا می رود….

Read More

نقاط قوت، ضعف، موقعیت ها و تهدیدها در صنعت بیمه /فرهاد فرسادی

با روند رو به رشد تکنولوژی و ایجاد رشته های جدید بیزینس طبیعتا انواع جدیدی از بیمه نیز ابداع شده و این صنعت همواره رو به رشد است و در کنار این مطلب نیاز است که تخصص های متنوعی نیز به صنعت بیمه اضافه شود که این مورد باعث ایجاد کار شده و رونق اقتصادی…

Read More

برنامه ریزی برای پرواز/محمد رحیمیان

در صورت نیاز به کمک برای رفتن به قسمت بازرسی اولیه فرودگاه از قبل با خط هوایی تان تماس بگیرید. فردی که به شما کمک می کند نیاز به یک گواهی عبور از پیشخوان ورودی فرودگاه خواهد داشت و باید تحت همان بازرسی که برای سایر مسافران انجام می گیرد، قرار بگیرید…

Read More

پیدا شدن دختر بچه ۴ ساله ای که پدرش او را دزدیده بود

جولیا برای مداوا به بیمارستان منتقل شد، اما جراحات او خطرناک نیست. پلیس یورک توضیح داد پدر جولیا، ماریو رودریگز ساعت ۴ و ۲۰ دقیقه بامداد وقتی از سوی دخترش تحت فشار قرار می گیرد که او را به خانه مادرش برساند، جولیا را می دزدد و به طرف اتاوا می رود. خودروی او در منطقه پمبروک…

Read More

شکست ان دی پی به محافظه کاران در مانیتوبا بعد از ۱۶ سال

شهروند- علی شریفیان: روز سه شنبه ۱۹ آوریل پس از مبارزاتی سخت و فشرده حزب محافظه کار مانیتوبا به رهبری برایان پالیستر موفق شد با به دست آوردن ۴۱ کرسی از ۵۷ کرسی مجلس به حکومت اکثریت دست یابد. ان دی پی ۱۳ کرسی و حزب لیبرال ۳ کرسی به دست آورد…

Read More

بحران اتاواپیسکات: ۵ نوجوان دیگر دست به خودکشی زدند

این دختر ۱۴ ساله برادرش را که فقط ۱۳ سال داشته، اکتبر گذشته به واسطه خودکشی از دست داده است. او می گوید بزرگترهای اتاواپیسکات خود قربانی مدارس شبانه روزی هستند و نمی توانند به ما کمک کنند و در واقع این بحران از میراث مدارس شبانه روزی و فجایع آن است که به نسل ما رسیده است…

Read More

کنفرانس وحدت اسلامی/اسد مذنبی

کشورهای اسلامی که هزار و چهارصد سال است از کمبود وحدت رنج می برند، برای هزارمین بار تصمیم گرفتند دوباره به وحدت برسند. آقا رجب هم که استاد وحدت است پیشقدم شدند و گفتند بیایید منزل ما. چون بنده استاد وحدتم و مگر کورید و نمی بینید چطوری با کردهای مسلمان خودم به وحدت رسیده ام. کشورهای اسلامی هم گفتند ایول. …

Read More

مخملک/دکتر عطا انصاری

اگر مخملک درمان نشود به ندرت می تواند مشکلاتی برای سلامتی ایجاد کند. در مرحله اول بیماری، باکتری می تواند در گوش ها، سینوس ها (سینوزیت) تولید عفونت کند و یا شخص دچار سینه پهلو و احتمالاً آبسه در گلو و یا مننژیت شود. در مراحل بعدی بیماری مخملک امکان دارد مشکلات سلامتی شدیدتری پیش آید مثل رماتیسم مفصلی …

Read More

تصویر جهان فردا از حضرت شوقی ربانی

پس از درگذشت حضرت عبدالبها در سال ۱۹۲۱ میلادی، حضرت شوقی ربانی تا سال ۱۹۵۷ مسئولیت اداره جامعه جهانی بهائی را به عهده داشتند. مقاله زیر دیدگاهی است از جهان آینده که حضرت شوقی ربانی در سال ۱۹۳۶ میلادی آن را به رشته تحریر درآوردند…

Read More

طرح های بیشتر دولت فدرال برای بهبود زندگی کودکان

این امر در دراز مدت به کانادا وضعیت مستحکمی می دهد و سبب رشد اقتصادی قابل اطمینان خواهد شد. در این طرح ها قرار است که از مالیات آموزگاران و متخصصان با تجربه ی آموزشی، در صورتی که در نقاط دورافتاده کار کنند، کاسته شود و به علاوه مزایای دیگری هم برای آنها در نظر گرفته شده است…

Read More

بیشترین کمک های مالی به احزاب انتاریو!

سی بی سی فهرستی از ۳۰ اتحادیه و شرکت که بیشترین کمک های مالی را از سال ۲۰۱۳ به اینسو به احزاب کرده اند، همراه با گزارش خود منتشر کرده است. مجموع کمک های مالی پرداختی به وسیله این ۳۰ موسسه به میلیونها دلار…

Read More

پزشک‌کُشی در حکومت اسلامی/مسعود نقره‌کار

حاکم شرع خمینی، صادق خلخالی پزشک کُشی اش را با تیرباران دکتر ابوالقاسم رشوند سرداری ادامه داد. این پزشک ۲۷ ساله در تاریخ ۳۰ مرداد سال ۱۳۵۸ در پاوه با حکم خلخالی تیرباران شد. خلخالی، حجت الاسلامی که عوامفریبی و دروغگوئی حجت و اسلامیت اش بود، در رابطه با ارتکاب به این جنایت گفت:

Read More

تجاوز و قتل ستایش؛ آژیر خطری برای جامعه/نسرین الماسی

این نظام که در پرتو بحران های خودساخته، با کمک رسانه های فرمایشی و وابسته در ایجاد صف خودی و ناخودی دستِ درازی دارد، نه تنها جامعه را از بافت متفاوت و رنگارنگ خود، که در واقع یکی از قوت های ایران است، دچار نگرانی و اضطراب می کند، که با کوبیدن بر طبل مهاجرستیزی و خارجی ستیزی…

Read More

جمهوری اسلامی ایران سرزمین دزد سالاری/عباس شکری

دولت احمدی‌نژاد و سپاه پاسداران و بیت رهبری در پایمال کردن ثروت ملی و واریز آن به جیب خود تنها نیستند؛ واحد اروپایی شرکت اپل که حسابداری و امور مالی‌اش در ایرلند نگهداری می‌شود در سال ۲۰۱۵ بالغ بر ۷۳ میلیارد دلار سود داشته که حتا بر اساس معمول نرخ مالیاتی ایرلند که ۵/۱۲ درصد است

Read More

“چپ” مردنی نیست!/ گفت وگو با سعید رهنما

این تصور که اقلیتی پیشتاز بتواند طبقه کارگرِ (آنهم عمدتا کارگران صنعتی) را در یک کشور از طریقِ یک انقلاب قهرآمیز به قدرت برساند و دیکتاتوری پرولتاریا را بلافاصله جایگزین نظام سرمایه داری سازد، در دنیای واقعی عملی نبوده و نیست

Read More

پرونده موشکی، جایگزین پرونده هسته ای!/ شهباز نخعی

ذهن بیمار و متوهم سید علی خامنه ای، که دائم “دشمن” را درحال دسیسه چینی و توطئه می بیند، از درک ماهیت سیاست خارجی آمریکا و الزام آن به انجام تعهداتش در برابر متحدان ـ که در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما بسیاری از آنها فدای دستیابی به “برجام” شد ـ عاجز است

Read More

حقایق تاریخی در روابط ترک ـ ارمنی*/ ترجمه: علی قره جه لو

جنگ جهانی اول، جنگ تقسیم بین دولت های امپریالیستی، و موضوع جنگ، تقسیم دولت عثمانی بود. دولت عثمانی همچنان که علیه دشمن در “چاناک قلعه” )جبهه غرب( از وطن خود دفاع کرد، در جبهه شرق نیز همان کار را انجام می داد.

Read More

مولود خانه را ترک می کند/ ترجمه: بهرام بهرامی ـ حسن زرهی

وقتی شنیدم مولود در جشن عروسی قورقوت در استانبول شرکت کرده، باورم نشد. یعنی پسر خودم خانواده خودشو سکه یه پول کرد. الان تو راه استانبول هستم. هروقت که اتوبوس به سر پیچها می رسه سرم محکم می خوره به پنجره سرد و چرتم پاره می شه. می گم کاش گذارم به استانبول نمی افتاد و پامو از روستا بیرون نمی ذاشتم….

Read More

نشانه های رابطه های سمی/ نسترن ادیب راد

روی نقاط ضعف شما انگشت می گذارد و آنها را بزرگ می کند در حالی که ایرادات خود را نادیده می گیرد. اگر کمی دیر کنید هرگز فراموش نمی کند ولی اگر خودش دو ساعت هم دیر بیاید از نظر او اشکالی ندارد. اگر کوچکترین ایرادی به او بگیرید به سرعت بحث را عوض کرده و با انتقاد از شما، پشیمانتان می کند

Read More

تکلیف بیمه عمر در حالت مرگ خودخواسته ی بیمار/فرهاد فرسادی

اگر هر بیمه شده ای بعد از گذشت دو سال از شروع بیمه نامه اقدام به خودکشی کند شرکت بیمه ملزم است که تمامی سرمایه بیمه را به ذینفع بیمه یا ورثه بپردازد و دلیلش هم آن است که اقدام به خودکشی عامل آنی برآورد می شود و روانپزشکان معتقدند که هیچ کسی قادر نیست برای دو سال بعد خود نقشه خودکشی بکشد،

Read More

دولت جدید، اولویت های جدید/محمد رحیمیان

آیا شما کار تجاری می کنید و دارای بیمه عمری که ذینفع شما و شرکت تان می باشد، هستید؟/بودجه برخی اقدامات جدید را تنظیم می کند که می تواند بر شما تاثیر بگذارد و پیشنهاد می شود با مشاور مالی و مشاور مالیاتی تان مشاوره کنید.

Read More

بحران در اتاواپیسکات انتاریو: ۱۱ خودکشی در یکشب

جاستین ترودو با ارسال پیامی وضعیت اتاواپیسکات را بسیار ناراحت کننده توصیف کرده و گفته ما تلاش می کنیم زندگی اقوام بومی را بهبود ببخشیم. رئیس این قبیله می گوید بیکاری، اعتیاد و ناامیدی علت های اصلی این خودکشی هاست و ما امکانات لازم خدمات روانی برای مقابله با این اوضاع را نداریم…

Read More

گشایش دانشکده مهندسی در دانشگاه یورک

دکتر رضا مریدی: آن گاه به رئوس بودجه سال ۲۰۱۶ دولت انتاریو در مورد کمک های مالی دولت به دانشجویان اشاره کرد و اضافه نمود که ۱۵۰ هزار دانشجو از خانواده های کم درآمد ( با درآمدی کمتر از ۵۰هزار دلار در سال) عملا از شهریه دانشگاه و کالج رایگان برخوردار خواهند بود…

Read More

یادنوشتی بر مرگ هنرپیشه ای که ستاره نبود/علی صدیقی

بعد از انقلاب اسلامی او از معدود بازمانده های زن سینما و تلویزیون پیش از انقلاب بود که چهره اش بر پرده سینما باقی ماند. شاید به این دلیل که هیچ گاه ستاره سینما نبود و نقش های کوتاهش نتوانسته بود تصویرش را بر جلد مجله های سینمایی پیش از انقلاب بنشاند. چیزی که بود همان کارنامه ی اندکش….

Read More

عموها/مهدی گنجوی

بین اقوام ما عموها تنها کسی بود که می گذاشت مسخره اش کنیم و خودش هم آدم ها را مسخره می کرد. بقیه از حیطه امن و صلاح شوخی های مرسوم و پسندیده خارج نمی شدند. عموها اما به این که فضیلت داشته باشد قانع نبود. همه سنت های رایج را به جایی می رساند که به عکس یا پارودی خودشان تبدیل شوند…

Read More

“این روایت ما”، گفت وگوی موسیقیایی ایران و یونان

آراز می‌گوید، بسیاری از استادان بزرگ موسیقی ایرانی همچون داریوش طلایی، سیامک آقایی و حمید متبسم قبلا در هودسی تدریس کرده ‌اند. پدرام خاورزمینی که در کنسرتِ «این روایت ما-۲» نیز حضور خواهد داشت خود ده سالی است که در جشنواره‌ ی سالیانه ‌ی هودسی درس تمبک داده و بارها با دلی در سراسر جهان اجرا داشته است….

Read More

عید رضوان، عید آزادی و برابرى /دکتر سعید نادری

از نظر حضرت بهاءالله آزادی وجدان و عقیده و مذهب اولین شرط حرکت بسوی خردورزی و پیشرفت و تکامل است. بر طبق این اصل همه مردم صرف نظر از باور دینیشان در حقوق اجتماعی و سیاسی باید برابر باشند. آنچه که حقوق شهروندی مردم را تعیین می نماید اعتقاد دینیشان نیست بلکه انسانیت است و بس. …

Read More

مصطفی عزیزی، فیلمساز، از زندان اوین آزاد شد

شهروند- علی شریفیان: مصطفی عزیزی فیلمساز ۵۴ ساله سرشناس که مقیم تورنتوی کاناداست در ماه ژانویه ۲۰۱۵ برای دیدار با خانواده اش به ایران رفته بود که یک ماه بعد دستگیر و به جرم اهانت به رهبر حکومت اسلامی به ۸ سال زندان محکوم شد. عزیزی مشغول

Read More

بیماری پوستی گال/دکتر عطا انصاری

گال یک بیماری پوستی بسیار مسری است که ایجاد خارش گاهی شدید مخصوصاً لای انگشتان و نواحی مچ دست می کند. یک پارازیتوز خوش خیم است و در اکثر موارد مشکلی ایجاد نمی کند، ولی احتیاج به درمان دارد زیرا خود به خود خوب نمی شود. بر خلاف عقیده مردم گال بر اثر بدی بهداشت شخصی تولید نمی شود و ممکن است که در تمام سطوح جامعه دیده شود…

Read More

۴۱ هزار امکان شغلی در ماه مارچ

شهروند- علی شریفیان: برخلاف پیش بینی کارشناسان بازار کار در ماه گذشته ۴۱ هزار نفر موفق شده اند به سر کار بروند. این چهار برابر تعدادی است که پیش بینی شده بود. با این ترتیب نرخ بیکاری هم از ۳ .۷ درصد به ۱ .۷ درصد کاهش یافت. بر اساس گزارش اداره آمار به نقل از بانک مرکزی کانادا رشد….

Read More

دیوید پترسون، نخست وزیر اسبق انتاریو اتهام مزاحمت جنسی را رد کرد

خانم خیمنا موریس از سازمان برگزارکننده مسابقات ۱۰ میلیون دلار درخواست غرامت کرده است. اکنون که هشت ماه از بازی های پان ام می گذرد دیوید پترسون با انتشار یک بیانیه ی ۱۰ صفحه ای اتهامات خیمنا موریس را رد کرده و خواستار ۲۰۰ هزار دلار غرامت به خاطر هتک حرمت خود شده است

Read More

دونده برتر سرعت کانادا برای المپیک آماده می شود

شهروند- علی شریفیان: از ماه دسامبر سال گذشته که آندره دگراس، پدیده ۲۱ ساله اهل مارکهام انتاریو به جمع ورزشکاران حرفه ای پیوسته و یک قرارداد تبلیغاتی با شرکت مشهور «پوما» به ارزش ۱۱ میلیون و ۲۵۰ هزار دلار بست، همه چیز برای او عوض شده است…

Read More

افزایش ارزش دلار کانادا با بالا رفتن قیمت نفت

شهروند- علی شریفیان: روز دوشنبه پس از مدتها که لونی (یک دلار کانادا) سیر نزولی نگران کننده ای را طی می کرد، با افزایش قیمت نفت به هر بشکه ۳۶/۴۰ دلار آمریکا، دلار کانادا هم ارزشش در بازارهای جهانی و در دادوستدهای ارزی افزایش یافت و به ۵۳/۷۷ سنت ارزش دلار آمریکا رسید. …

Read More
  • 1
  • 2